Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

Diskuzní téma:

icon | 30.11.24 15:17:59  |  (8.0.49) | Millennium Credit Group   Urgentní půjčky pro podnikatele
Svědectví! Svědectví!!
Příležitosti jsou v dnešní době velmi vzácné kvůli vysoké míře spamu na internetu, ale když najdeme legitimní, musíme se o jejich dobré skutky podělit, abychom lidem zabránili stát se oběťmi spamu. Viděl jsem někoho, kdo vyprávěl, jak se seznámila s touto věřitelkou paní FRANTIŠKOU PAVLÍKOVOU, která jí poskytla nejlepší půjčku, zariskoval jsem a kontaktoval jsem ji, po předložení všech požadovaných informací jsem byl šokován, když mi na účet přišlo 900 000 Kč, byl jsem tak zapůsobil a řekl paní Kovářové Jaroslavě, že bych ji doporučil a mnohé další přátelé, můžete ji kontaktovat na e-mailové adrese: infos.millenniumcredit@gmail.com
icon | 05.12.24 10:44:12  |  (8.0.15) | Jaroslav   Pujkcy a uvery
Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com

Zapište Váš příspěvek do diskuze:
Jméno: (povinné)
E-mail:  
Předmět: (povinné max.255 zn.)
Zpráva:
Icon1
Icon2
Icon3
Icon4
Icon5
Icon6
Icon7
Icon8
Icon9
Icon10
Icon11
Icon12
Icon13
Icon14
Před odesláním příspěvku vyjadřete svůj souhlas s dodržováním pravidel fóra zapsáním slova ANO   
IP ze které bude odeslán příspěvek je 172.18.0.15 (nginx-proxy.nginx-proxy)
Pro zvýraznění textu můžete použít značky:
[B] = tučné - začátek, [/B] konec( např. [B]text[/B] ) [I] = kurzíva - - začátek, [/I] konec ( např. [I]text[/I] ) nebo smajlíky :) a :(
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra