Diskuzní téma:

| 21.09.25 01:18:11 | (8.0.41) |
SNAJDR MARTIN
Pôžicka od súkromnej osoby bez podvodu
Pôžicky s rucením na zmenku aj pre problémových klientov. Pôžicka od súkromnej osoby bez podvodu a bez poplatku za vybavenie pôžicky. Férové ??jednanie a rýchle jednanie. Všetky informácie o pôžicke od súkromnej osoby nájdete na emailovej adrese: snajdrmartin78@gmail.com

| 21.04.26 12:08:48 | (8.0.77) |
ADR25
Financovanie rekonštrukcie skľúčenej osoby
LYDIA KISSOVÁ FINANCOVANIE
Ahoj všetkým a prajem pekný deň.
Volám sa Jaroslav Trend a som slovenský farmár.Prešiel som si mnohými finančnými a rodinnými ťažkosťami a všetko sa zdalo stratené. Ale vďaka LYDIA KISSOVÁ som sa dokázal postaviť na nohy. Keď som ju stretol, bol som na konci s rozumom: moje bankové účty boli prázdne kvôli exekútorom. Myslel som len na jednu vec: ako sa dostať z tohto chaosu? Ale Boh nás svojou milosťou spojil cez priateľa. Vďaka malej pôžičke 25 000 eur, ktorú mi poskytla, má môj život opäť zmysel.S touto sumou som bol schopný splatiť všetky svoje dlhy. Je to čestná a zodpovedná žena, ktorá si vždy plní svoje záväzky a poskytuje vierohodné dokumenty. Ako slovenský občan mi prináša česť a robí ma hrdým na moju krajinu. Ak potrebujete finančnú pomoc, kontaktujte LYDIA KISSOVÁ na adrese lydiakiss1987@gmail.com
Pomôže vám nájsť riešenia vašich problémov.
DÔLEŽITÉ: Táto správa je určená pre Slovákov, ktorí momentálne majú ťažkosti. Ak nie ste Slovák, prosím, neodpovedajte.
Ďakujeme.
[B] = tučné - začátek, [/B] konec( např. [B]text[/B] ) [I] = kurzíva - - začátek, [/I] konec ( např. [I]text[/I] ) nebo smajlíky :) a :(