Děje se

MICRONET ; inzerce nase.broumovsko.cz
Broumovské diskuzní fórum

icon | 14.11.21 00:10:52  |  (8.0.33) | __l__   .-.
Účelem vakcíny je zabránit tomu, aby se člověk nakazil nemocí, proti které je očkován, a tím zabránit tomu, aby nakazil ostatní. Neustále slýcháme mantru, že je třeba očkovat co nejvíce lidí, aby se dosáhlo "stádové imunity". Je tu jen jeden problém: vakcíny COVID-19 nezabraňují nákaze ani přenosu viru SARS-CoV-2. Jinými slovy, COVID-19 můžete dostat, i když se necháte očkovat.
Tady je šikovný experiment, který bych si přál, aby někdo udělal. Jelikož je nemožné rozlišit COVID-19 od chřipky pouze na základě příznaků (CDC web v sekci "Jak poznám, že mám chřipku?"), vezměte několik tisíc lidí, kteří mají pozitivní test na COVID-19, a otestujte je také na chřipku. Pokud bude vysoké procento z nich pozitivní na obě onemocnění, jak se pozná, kdo má co? Protože v rozporu s tím, co se píše na jedné webové stránce CDC, že COVID-19 "zřejmě u některých lidí způsobuje závažnější onemocnění", se na jiné webové stránce CDC píše, že chřipka může také způsobit nejrůznější zdravotní komplikace včetně poškození srdce, plic a ledvin. Jinými slovy, vše, co může způsobit COVID-19, může způsobit i chřipka, protože COVID-19 je chřipka.
Proč většina mých spoluobčanů není schopna pochopit, že jsou podváděni bez ohledu na to, kolikrát jim jejich vlády lhaly? To je jednoduché! Lidé mají potíže vidět pravdu, protože lidský mozek se vyvinul tak, aby spíše reagoval než racionálně uvažoval. Je to proto, že lidé jsou zvířata, jako živočichové, savci, primáti, a konkrétně: opice. To není urážka - je to biologický fakt. Jedná se o základy taxonomie, vědy o identifikaci a klasifikaci všech forem života. A my jsme zařazeni mezi opice.
Vypněte televizi a zapněte mozek......

Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra